Sortides acadèmiques
Amb aquests estudis s'obté el títol de
tècnic o tècnica, que permet accedir:
- al batxillerat,
- a un cicle de grau superior de formació professional
Sortides professionals
La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al
món laboral com a:
- forner o fornera;
- elaborador o elaboradora de brioixeria, masses i bases de pizza;
- pastisser o pastissera;
- elaborador i decorador o elaboradora i decoradora de pastissos;
- confiter o confitera;
- reboster o rebostera;
- torronaire, i
- elaborador o elaboradora de caramels i dolços.
Sortides acadèmiques
Amb aquests estudis s'obté el títol de
tècnic o tècnica, que permet accedir:
- al batxillerat,
- a un cicle de grau superior de formació professional
Sortides professionals
La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al
món laboral com a:
- forner o fornera;
- elaborador o elaboradora de brioixeria, masses i bases de pizza;
- pastisser o pastissera;
- elaborador i decorador o elaboradora i decoradora de pastissos;
- confiter o confitera;
- reboster o rebostera;
- torronaire, i
- elaborador o elaboradora de caramels i dolços.