Forneria i Brioixeria Artesanal

Codi: CEFP HT01

Família professional: Especialització

Duració: 600H

1 CURS/OS ACADÈMIC/S

(Español)
  • Masses Mare de Cultiu i Preferments (99 hores)
  • Tecnologia del Fred Aplicada a la Fleca Artesanal (66 hores)
  • Pans Artesans de Cereals Tradicionals, Especials i Pseudocereals (132 hores)
  • Brioixeria Artesanal i Pastes Fullades (132 hores)
  • Tast i Maridatge de Productes de Panificació (66 hores)
  • Formació en un centre de treball (105 hores)
Més informació del currículum a l'annex I, 'Mòduls professionals'
(Español)
Les persones que hagin obtingut el certificat que acredita la superació d'aquest curs d'especialització podran exercir la seva activitat principalment en obradors artesanals o semiindustrials que elaboren productes de forneria, pastisseria i confiteria; en el sector de l’hostaleria, subsector de restauració; com a elaborador o elaboradora per compte propi o aliè, i també exercint la seva activitat en el sector del comerç de l'alimentació en aquells establiments que elaboren i venen productes de forneria, pastisseria i rebosteria. Les ocupacions i llocs de treball més rellevants són els següents:
  • mestre forner o mestra fornera
  • elaborador o elaboradora de brioixeria
  • elaborador o elaboradora de masses i bases de pizza
  • reboster o rebostera
  • tastador o tastadora de productes de panificació artesanal