GUIA
FP
22/23
Famílies Professionals
Municipis
Especialitzats
Centres
Requisits
FAQ’s
Idioma:
Català
Español
Buscar
Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats
Codi: IFE HT10
Família professional: Itineraris formatius
Duració: 3360H
4 CURS/OS ACADÈMIC/S
Què estudiaràs
Mòduls professionals comuns
Vida Saludable i Cura d'un Mateix (210 hores)
Comunicació i Relacions Interpersonals (210 hores)
Viure en Entorns Propers (175 hores)
Ús d'Establiments i Serveis (140 hores)
Organització Personal (175 hores)
Activitats Comunitàries (140 hores)
Participació Ciutadana (140 hores)
Iniciació a l'Activitat Laboral (385 hores)
Organització de les Empreses (105 hores)
Món Laboral (105 hores)
Desenvolupament en el Lloc de Treball (140 hores)
Tutoria (70 hores per curs)
Mòduls professionals específics
Processos Bàsics de Producció Culinària (245 hores)
Processos Bàsics de Preparació d’Aliments i Begudes (140 hores)
Tècniques Elementals de Servei (245 hores)
Preparació de Comandes i Venda de Productes (140 hores)
Formació en Centres de Treball (385 hores)
De què treballaràs
La superació de l’itinerari comporta l’obtenció de:
el certificat acadèmic i professional amb la qualificació final obtinguda i l’acreditació de les competències professionals assolides.
Centres
Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona-EHTB (Barcelona)