Tècnic/a en Activitats comercials, perfil professional productes frescos

Codi: CM11

Família professional: Comerç i màrqueting

Duració: 2000H

2 CURS/OS ACADÈMIC/S

Aquests estudis capaciten per desenvolupar activitats de distribució i comercialització de béns i/o serveis i gestionar un petit establiment comercial, aplicant les normes de qualitat i seguretat establertes i respectant la legislació vigent. La durada és de 2.000 hores (1.650 en un centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics. Aquest estudi substitueix el cicle Comerç (LOGSE).

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s'obté el títol de tècnic o tècnica, que permet accedir:
  • al batxillerat,
  • a un cicle de grau superior de formació professional
 

Sortides professionals

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:
  • venedor o venedora;
  • venedor tècnic o venedora tècnica;
  • representant comercial;
  • orientador o orientadora comercial;
  • promotor o promotora;
  • televenedor o televenedora;
  • venda a distància;
  • teleoperador o teleoperadora de centre d'atenció telefònica;
  • informació i atenció al client;
  • caixer reposador o caixera reposadora;
  • operador o operadora de centre d'atenció multicanal;
  • administrador o administradora de continguts en línia;
  • comerciant de botiga;
  • gerent de petit comerç;
  • tècnic o tècnica en gestió d'estocs i magatzem;
  • cap de magatzem;
  • responsable de recepció de mercaderies;
  • responsable d'expedició de mercaderies;
  • tècnic o tècnica en logística de magatzems;
  • tècnic o tècnica d'informació i atenció al client en empreses.